BESİN DEĞERLERİ | 100g | %RA |
---|---|---|
Enerji (kj / kcal) | 1050 / 251 | 12 |
Yağ (g) | 13,8 | 13 |
Doymuş Yağ (g) | 4,2 | 18 |
Karbonhidrat (g) | 21,7 | 8 |
Şekerler (g) | 4,5 | 5 |
Protein (g) | 5 | 10 |
Tuz (g) | 0,5 | 8 |
Uf (g) | 5,5 |
Em Group Gıda tarafından Türkiye’de ilk kez üretilen Humus Dolgulu Falafel, geleneksel yiyecekler kategorisine girmiş olsa da vegan beslenme tercihi için önemli bir besindir. İçeriği yüksek proteinle öne çıkan ve aynı zamanda düşük kalorili bir besin olan Falafel, günün her öğününde tüketilebilir. Donuk olarak üretilen ve besin değerleri açısından uzun süre tok tutucu bir ürün olan Falafel, hem porsiyon hem de dürüm şeklinde tüketilmektedir.
Falafel: Nohut (%80), su, un, kabartma tozu(E500), susam, tuz, maydanoz, soğan, sarımsak, ayçiçek yağı, köri, zerdeçal, kekik, karbonat.
İç humus dolgusu: Nohut, limon suyu, tahin, zeytinyağı, ayçicek yağı, tuz, kimyon, karabiber.
Buğday gluteni, susam içerir. İz miktarda ceviz ve soya proteini içerebilir.