BESİN DEĞERLERİ | 100g | %RA |
---|---|---|
Enerji (kj / kcal) | 1050 / 251 | 12 |
Yağ (g) | 13,8 | 13 |
Doymuş Yağ (g) | 4,2 | 18 |
Karbonhidrat (g) | 21,7 | 8 |
Şekerler (g) | 4,5 | 5 |
Protein (g) | 5 | 10 |
Tuz (g) | 0,5 | 8 |
Uf (g) | 5,5 |
Klasiklerin dışına çıkıp farklı lezzetler denemek isteyenler ya da vegan beslenmeyi tercih edenler için Türkiye’de ilk defa 2015 yılında üretimini Em Group Gıda’nın gerçekleştirdiği ve tüketiciyle buluşturduğu vegan (sebzeli) içli köftenin iç harcında soğan, sebze karışımı (patates, soğan, kapya biber, pırasa, domates, havuç), susam ve ceviz gibi malzemeler bulunur. Türkiye’nin geleneksel lezzetlerinden olan içli köftenin sebzeli versiyonunu dünyanın birçok ülkesine ulaştıran Em Group, ürünü donuk olarak üretmektedir.
Hamur Malzemesi: Bulgur (Buğday Gluteni), Su, İrmik (Buğday Gluteni), Prejelatinize Buğday Unu (Buğday Gluteni), Tuz, Pul Biber.
Dolgu Malzemesi: Bitkisel Yağ (Ayçiçek), Kurutulmuş Sebze Karışımı (%36) (Domates, Kırmızı Kapya Biber, Pırasa, Soğan, Havuç), Soya, Soğan, Patates Flakes, Ceviz, Susam, Baharat Karışımı (Pul Biber, İsot, Tuz, Kurutulmuş Soğan, Tatlı Kırmızı Biber, Karabiber, Kimyon, Kişniş, Yenibahar, Zencefil), Tuz
Ürün içeriği kısmında kalın harfler ile belirtilmiştir. İz miktarda kereviz içerebilir.